Sukkerfrie blåbærmuffins

Dessert
>60 min
Antall porsjoner: 12
Disse muffinsene kan du spise med god samvittighet! De er sukkerfrie og laget med sammalt spelt, bær, mandler og frø. En godt moden banan gir den nødvendige sødmen.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

2 dl bløtlagte Helios Mandler
2 dl bløtlagt Helios Sammalt speltmel
2 økologiske egg
1 moden økologisk banan
1 økologisk eple
3 ss Helios Kokosolje
1 ss hempfrø
2 ss bløtlagte Helios Gresskarkjerner
1 godt dryss Helios Vaniljepulver
1 ts ekte Helios Ceylon-kanel
1 liten ts Helios Bakepulver
Vann til bløtlegging
Et par gode håndfuller skogsblåbær eller økologiske blåbær

Instruksjoner

Bløtlegg nøtter, korn og kjerner, gjerne kvelden før.
Ha mandler, gresskarkjerner og mel i en bolle og hell på vann til det akkurat dekker.
Du kan gjerne tilsette en liten skvis sitronsaft for å hjelpe nedbrytingen av antistoffer ytterligere.
La det stå over natten eller i noen timer.
Ha i resten av ingrediensene og kjør blandingen i en blender til du har en jevn masse.
Vent til slutt i ca halvparten av blåbærene for hånd.
Fordel massen i muffinsformer.
Fordel de siste blåbærene rett i formene.
Stekes ved 200 grader til de er gjennomstekt, ca 15-20 minutter.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter