Glutenfri kakemenn

Baking
60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

300 g Helios Lys bakemiks
3 ts hornsalt
1/2 ts Helios Bakepulver
2 ts Helios Vaniljepulver
Ca. 1 dl Helios Agavesirup
1 klp Helios Himalayasalt
1 økologisk egg
30 g rapskokos (eller mykt smør)
0,5 dl økologisk melk

Instruksjoner

Bland smør og agavesirup godt sammen med visp.
Tilsett det tørre men hold igjen litt mel.
Klekk i egget og kna det forsiktig men godt sammen!
Tilsett resten av melet og melken.
Juster deigen med enten mer mel eller melk slik at den blir fin å jobbe med og ikke for tørr!
Form deigen til en ball og legg i plastfolie i kjøleskapet natten over.
La deigen hvile ca. 30 min på benken før du begynner å kjevle den ut. (Ca. 1/2 cm tykk leiv)
Trykk ut figurer og stek på 175 grader ca. 10-12 min

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter