Glutenfrie brownies

Efterrätt
45 min
Antall porsjoner:
Farlig gode brownies helt uten gluten!
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

2 plater 70% økologisk sjokolade av god kvalitet
230 gram økologisk smør
2 ts Helios Vaniljepulver
50 gram Helios Lønnesirup
150 gram Helios Rårørsukker
3 store økologiske egg (evt. 4 små)
75 g Helios Quinoamel
80 g Helios Lys Bakemiks

Instruksjoner

Smelt smøret på lav varme, ha i sjokolade og vaniljesukker og rør til alt er smeltet sammen.
Ha i sukkeret og lønnesirupen, rør, og la det avkjøles nok til at eggene ikke koagulerer. Rør inn ett og ett egg. Quinoamel og lys bakemiks og hakkede valnøtter vendes i tilslutt. Spar gjerne litt valnøtter som du strør på toppen før kaken går inn i ovnen.
Kaken stekes på 170 grader i ca. 20-25 minutter. Den skal være stekt på toppen og mykere inni. Husk at den stivner litt etter at den kommer ut av ovnen også. Oppbevares i kjøleskapet. Kaken er enda bedre dagen derpå.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter