Glutenfrie muffins

Baking
30 min
Antall porsjoner:
Muffins er perfekt i barneselskap eller for en liten kos til kaffen. Disse glutenfrie muffinsene topper du med melisglasur og pistasjnøtter. Skal de brukes til barneselskap kan det toppes med nonstop eller noe annet godt.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

200 g økologisk smør, romtemperert
200 g sukker
200 g Helios Lys Bakemiks
4 egg
2 ts Helios Bakepulver
en klype salt

Topping

200 g melis
100 g økologisk smør, romtemperert
Pistasjnøtter, grovhakket

Instruksjoner

Forvarm ovnen til 200 grader. Og del eggeplommer fra eggehviten
Pisk smør og sukker hvit, tilsett eggeplommene, en av gangen.
Så rører du inn bakemiks og bakepulver.
Pisk eggehvitene stive sammen med litt salt.
Bland dette inn i deigen.
Fyll muffinsformene 2/3 fulle med deigen og stek i ca. 15 min.
La de avkjøles mens du rører du sammen melis og smør.
Topp muffinsene med glasur og avslutt med grovhakkete pistasjnøtter.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter