Bakt med urkorn av spelt

Luftig, men gir god metthetsfølelse. Knasende sprøtt og smakfullt, med god smak av spelt og et hint salt. Men spelt er ikke bare spelt. Mye av spelten på markedet kommer fra arter som er krysset med hvete, fordi disse er mer økonomisk gunstige å produsere. I våre knekkebrød har vi valgt å bruke Oberkulmer Rotkorn som er en av de urgamle, uforedlede sortene.

Knekkebrød passer like godt til frokost, som mellommåltid eller til kveldsmat. Praktisk å ha stående på jobb, eller ta med på tur.

Tips!
Lurer du på hva du skal toppe dem med? Her er det bare fantasien som setter grenser, men det er utrolig godt med en nøytral kremost i bunnen toppet med friske ingredienser. Nøtter og lønnesirup er ekstra godt!

Knekkebrød_800x500_02.jpg

VÅRT UTVALG AV KNEKKEBRØD, BRØD OG RISKAKER