Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Enkel eplepai
Baking
45 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
220 g hvetemel (eller 150 g jyttemel for glutenfritt)
100 g Helios Havregryn
2 ts Helios Bakepulver
150 g smør
125 g Helios Kokosblomstsukker
4 epler
3 ss Helios Koksblomstsukker
2 ts Kanel
Sett ovnen på 200 grader over- og undervarme.
Bland mel, havregryn, bakepulver og sukker sammen med mykt smør i terninger.
Bruk gjerne en kjøkkenmaskin, eller knip det sammen med fingrene.
Trykk deigen ut i en paiform, spar gjerne litt til å smuldre på toppen.
Legg epler i tynne skiver i ett lag, strø over litt kanel og sukker og gjenta.
Smuldre resten av deigen over og sett eplepaien inn i ovnen.
Stek eplepaien midt i ovnen i ca 25 min.
Server lun eplepai med iskrem, vispet krem eller vaniljekesam.
Ingredienser
220 g hvetemel (eller 150 g jyttemel for glutenfritt)
100 g Helios Havregryn
2 ts Helios Bakepulver
150 g smør
125 g Helios Kokosblomstsukker
4 epler
3 ss Helios Koksblomstsukker
2 ts Kanel
Instruksjoner
Sett ovnen på 200 grader over- og undervarme.
Bland mel, havregryn, bakepulver og sukker sammen med mykt smør i terninger.
Bruk gjerne en kjøkkenmaskin, eller knip det sammen med fingrene.
Trykk deigen ut i en paiform, spar gjerne litt til å smuldre på toppen.
Legg epler i tynne skiver i ett lag, strø over litt kanel og sukker og gjenta.
Smuldre resten av deigen over og sett eplepaien inn i ovnen.
Stek eplepaien midt i ovnen i ca 25 min.
Server lun eplepai med iskrem, vispet krem eller vaniljekesam.
Relaterte produkter
Helios Ceylon Kanel
18 g
Helios Kanel Ceylon
50 g
Helios Bakepulver
110 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier