Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Cashewsmør og havregryn cookies
Snacks
>60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:
Kaja Andrine Bratvedt
Ingredienser
Instruksjoner
1/2 cup Helios Cashewsmør
1/4 cup Helios Moste Epler
3/4 cup Helios Kokossukker
2 ts Helios Vaniljepulver
1/2 ts Helios Bakepulver
1/2 ts Helios salt
2 cup Helios Havregryn
Mørk sjokolade, hakket (så mye du ønsker!)
Forvarm stekeovnen på 175 grader.
Bland sammen cashewsmør, eplemos og kokossukker i en bolle.
Ha havregryn i en mikser og miks i ca. 30 sekunder til grynet blir til mel.
Vend inn vanilje, bakepulver, salt og havregrynmelet inn i cashewsmørblandingen og bland det godt sammen. Det letteste er å bruke hendene!
Ha i så mye mørk sjokolade du ønsker og bland det godt inn.
Dekk til bollen og la den stå i kjøleskapet i ca 1 time.
Bruk hendene dine til å forme små cookies og legg de på et stekebrett med bakepapir.
Stek i ca 10-15 minutter.
Avkjøl og nyt!
Ingredienser
1/2 cup Helios Cashewsmør
1/4 cup Helios Moste Epler
3/4 cup Helios Kokossukker
2 ts Helios Vaniljepulver
1/2 ts Helios Bakepulver
1/2 ts Helios salt
2 cup Helios Havregryn
Mørk sjokolade, hakket (så mye du ønsker!)
Instruksjoner
Forvarm stekeovnen på 175 grader.
Bland sammen cashewsmør, eplemos og kokossukker i en bolle.
Ha havregryn i en mikser og miks i ca. 30 sekunder til grynet blir til mel.
Vend inn vanilje, bakepulver, salt og havregrynmelet inn i cashewsmørblandingen og bland det godt sammen. Det letteste er å bruke hendene!
Ha i så mye mørk sjokolade du ønsker og bland det godt inn.
Dekk til bollen og la den stå i kjøleskapet i ca 1 time.
Bruk hendene dine til å forme små cookies og legg de på et stekebrett med bakepapir.
Stek i ca 10-15 minutter.
Avkjøl og nyt!
Relaterte produkter
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Bakepulver
110 g
Helios Eplemos Usøtet
360 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier