Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Biscotti med mandler
Dessert
60 min
Antall porsjoner:
Biscotti er den perfekte kaffekaken eller som ett ekstra tilbehør på kakefatet.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
150 g Helios Lyst Rårørsukker
100 g økologisk smør
3 økologiske egg
450 g Helios Siktet Speltmel
2 ts Helios Bakepulver
1/2 t salt
200 g Helios Mandler, grovhakket
Forvarm ovnen til 180 grader
Pisk romtemperert smør og sukker hvitt.
Tilsett eggene, ett av gangen og bland godt mellom hvert egg.
I en egen bolle blander du sammen mel, bakepulver og salt.
Hell over eggeblandingen og bland sammen.
Tilslutt blander du inn grovhakkede mandler.
Del deigen i to og rull ut to pølser (ca 30 cm lange) og legg over på ett stekebrett med bakepapir.
Trykk de ned slik at de blir ca 7 cm brede.
Sett i ovnen og stek i ca 30 minutter.
Ta brettet ut av ovnen og la de avkjøles i ca 10 minutter før du deler i skiver.
Ett sted mellom 23-26 skiver pr. pølse.
Fordel skivene på stekebrettet, sett inn i ovnen og stek i fem minutter før du tar de ut og snur og steker videre i 5 minutter.
Avkjøles på rist.
Ingredienser
150 g Helios Lyst Rårørsukker
100 g økologisk smør
3 økologiske egg
450 g Helios Siktet Speltmel
2 ts Helios Bakepulver
1/2 t salt
200 g Helios Mandler, grovhakket
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 180 grader
Pisk romtemperert smør og sukker hvitt.
Tilsett eggene, ett av gangen og bland godt mellom hvert egg.
I en egen bolle blander du sammen mel, bakepulver og salt.
Hell over eggeblandingen og bland sammen.
Tilslutt blander du inn grovhakkede mandler.
Del deigen i to og rull ut to pølser (ca 30 cm lange) og legg over på ett stekebrett med bakepapir.
Trykk de ned slik at de blir ca 7 cm brede.
Sett i ovnen og stek i ca 30 minutter.
Ta brettet ut av ovnen og la de avkjøles i ca 10 minutter før du deler i skiver.
Ett sted mellom 23-26 skiver pr. pølse.
Fordel skivene på stekebrettet, sett inn i ovnen og stek i fem minutter før du tar de ut og snur og steker videre i 5 minutter.
Avkjøles på rist.
Relaterte produkter
Helios Bakepulver
110 g
Helios Siktet Spelt
1 kg
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier