Biscotti med mandler

Dessert
60 min
Antall porsjoner:
Biscotti er den perfekte kaffekaken eller som ett ekstra tilbehør på kakefatet.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

150 g Helios Lyst Rårørsukker
100 g økologisk smør
3 økologiske egg
450 g Helios Siktet Speltmel
2 ts Helios Bakepulver
1/2 t salt
200 g Helios Mandler, grovhakket

Instruksjoner

Forvarm ovnen til 180 grader
Pisk romtemperert smør og sukker hvitt.
Tilsett eggene, ett av gangen og bland godt mellom hvert egg.
I en egen bolle blander du sammen mel, bakepulver og salt.
Hell over eggeblandingen og bland sammen.
Tilslutt blander du inn grovhakkede mandler.
Del deigen i to og rull ut to pølser (ca 30 cm lange) og legg over på ett stekebrett med bakepapir.
Trykk de ned slik at de blir ca 7 cm brede.
Sett i ovnen og stek i ca 30 minutter.
Ta brettet ut av ovnen og la de avkjøles i ca 10 minutter før du deler i skiver.
Ett sted mellom 23-26 skiver pr. pølse.
Fordel skivene på stekebrettet, sett inn i ovnen og stek i fem minutter før du tar de ut og snur og steker videre i 5 minutter.
Avkjøles på rist.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter