Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Bananscones med nøtter
Baking
60 min
Antall porsjoner:
Bananbrød møter scones, toppet med kremost og nøtter!
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
270 g Helios Speltmel
40 g Helios Rårørsukker
1 ss Helios Bakepulver
¼ ts salt
100 g smør
2 stk bananer, moste
1 egg
1, 5 dl kulturmelk
1 ½ ts Helios Vaniljepulver
1 håndfull Helios Valnøtter, grovhakket
Topping
Kremost
Nøtter, grovhakket
Bland sammen mel, sukker, bakepulver og salt.
Del romtemperert smør i terninger og smuldre inn i melblandingen.
Mos bananene og bland inn i deigen sammen med kulturmelk, egg, vanilje og valnøtter.
Bland sammen deigen lett, den vil ha en ganske bløt konsistens.
Legg deigen over på ett bakebrett og form sammen til den er passe rund.
Stek ved 220 i ca. 25 minutter til den er gjennomstekt og gyllenbrun.
Ta ut og la den avkjøles litt før du deler den og topper med kremost og hakkede nøtter
Ingredienser
270 g Helios Speltmel
40 g Helios Rårørsukker
1 ss Helios Bakepulver
¼ ts salt
100 g smør
2 stk bananer, moste
1 egg
1, 5 dl kulturmelk
1 ½ ts Helios Vaniljepulver
1 håndfull Helios Valnøtter, grovhakket
Topping
Kremost
Nøtter, grovhakket
Instruksjoner
Bland sammen mel, sukker, bakepulver og salt.
Del romtemperert smør i terninger og smuldre inn i melblandingen.
Mos bananene og bland inn i deigen sammen med kulturmelk, egg, vanilje og valnøtter.
Bland sammen deigen lett, den vil ha en ganske bløt konsistens.
Legg deigen over på ett bakebrett og form sammen til den er passe rund.
Stek ved 220 i ca. 25 minutter til den er gjennomstekt og gyllenbrun.
Ta ut og la den avkjøles litt før du deler den og topper med kremost og hakkede nøtter
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Bakepulver
110 g
Helios Siktet Spelt
1 kg
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier