Deilige smørkjeks med smak av vanilje!
Perfekt ved siden av matpakken og med ost på
Oppskriftskreatør: Bjørg Fagerlie
100 g økologisk smør
75 g Helios Agave- eller Lønnesirup
1 økologisk egg
3 dl Helios fin spelt
1 1/2 ts Helios Vaniljepulver
1 klp Helios Himalayasalt
1/2 ts natron
Pisk smør og sirup sammen.
Tilsett egg og det tørre litt og litt.
Når du har en fast og fin deig som ikke er klissete legger du den i plast og lar den ligge ca. 30 min i kjøleskap (Du kan lage deigen lenge før, bare husk å ta den ut 30 min før utbaking da)
Kjevle deigen 1/2 cm tykk og stikk ut ønskede former.
Stek de på 175 grader ca. 7-9 min
Når de kommer ut er de myk og smaker fantastisk.
Lar du de avkjøle blir de sprø og fin i kanten!
Ingredienser
100 g økologisk smør
75 g Helios Agave- eller Lønnesirup
1 økologisk egg
3 dl Helios fin spelt
1 1/2 ts Helios Vaniljepulver
1 klp Helios Himalayasalt
1/2 ts natron
Instruksjoner
Pisk smør og sirup sammen.
Tilsett egg og det tørre litt og litt.
Når du har en fast og fin deig som ikke er klissete legger du den i plast og lar den ligge ca. 30 min i kjøleskap (Du kan lage deigen lenge før, bare husk å ta den ut 30 min før utbaking da)
Kjevle deigen 1/2 cm tykk og stikk ut ønskede former.