Smuldrepai med epler

Dessert
45 min
Antall porsjoner: 8
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

100 g smør
100 g Helios Kokosblomstsukker
50 g Helios Havregryn
50 g Helios Mandlar
50 g Helios Valnøtter
3-4 epler
1 ts Helios Ceylon kanel
1 ss perlesukker (kan sløyfes)

Instruksjoner

Sett ovnen på 200 grader over- og undervarme.
Skrell og del eplene i terningerr.
Fordel de utover i en ildfast form.
Strø kanel og 1 ss av sukkeret over eplene.
Smuldre sammen smør, sukker, havregryn, mandler og valnøtter i en kjøkkenmaskin med S-kniver, eller for hånd.
Gjør du dette for hånd kan du gjerne grovhakke mandler og valnøtter før du smuldrer det sammen.
Fordel smuldredeigen over eplene og stek midt i ovnen i ca 30 minutter.
Strø perlesukker over smuldrepaien og server med vaniljeis eller vaniljesaus til.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter