Smuldrepai med bringebær og jordbær

Dessert
45 min
Antall porsjoner:
Nå er det vår! Det må feires! En deilig dessert som er enkel å lage, grov og uten så mye sukker. Smaker enda bedre med litt vaniljeis! Kaken kan varieres med andre typer bær, f. eks. bjørnebær og blåbær.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

100 g Helios Sammalt hvete
30 g store Helios Havregryn
50 g Helios Kokosolje
0,5 dl Helios Lønnesirup
En halv ts. Helios Himalayasalt
50 gram skivede eller grovhakkede Helios Mandler
200 g økologiske jordbær (frosne er like bra!)
200 g økologisk bringebær (frosne er like bra!)
3-4 ss. Helios Rårørsukker
Noen skiver økologisk smør

Instruksjoner

Bland sammen ingrediensene til toppingen, du skal få en smuldrende deig. Juster eventuelt med mer mel eller kokosolje.
Fordel bærene i kakeformen og strø rårørsukkeret over.
Smuldre deigen jevnt over bærene.
Fordel smør i skiver på toppen.
Kaken stekes midt i ovnen på 175 grader, til den er boblende i midten og sprø p å toppen, ca 30-40 minutter.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter