Sjokolademousse med kokosmelk

Dessert
>60 min
Antall porsjoner: 4
Enkelt og utrolig godt! Topp med bær, nøtter og vaniljekesam etter ønske.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

2 bokser Helios Kokosmelk
4-5 ss kakaopulver
3 ts sukrin eller annen søtning

Topping

Pistasjnøtter
Vaniljekesam
Bringebær
Sitronmelisse

Instruksjoner

Sett kokosmelken i kjøleskapet noen timer slik at den skiller seg.
Ta kokosmelken ut av kjøleskapet og fjern av det øverste laget (det harde) med en skje og legg over i en bolle.
Tilsett kakaopulver og sukrin (tilfør mer eller mindre etter hvor søt du ønsker den).
Bruk en håndmikser og pisk godt sammen.
Fordel i glass og sett gjerne kjølig i 15-20 minutter før servering.
Rett før servering topper du med vaniljekesam, pistasjnøtter bringebær og sitronmelisse.

Lignende oppskrifter