Sjokolademousse som alle enkelt kan lage! Som en bonus er den proppet med god næring som ikke ødelegger smaken for voksne og barn! Perfekt dessert i barnebursdager også.
Oppskriftskreatør: Bjørg Fagerlie
2 dl Helios Kokosmelk
45 g Helios Chiafrø
ca. 15 g økologisk rå kakaopulver
4-5 ss Helios Agavesirup
1 klp Helios Himalayasalt
1 ts Helios vaniljepulver
Hell melken over i en blender eller foodprosessor.
Tilsett resten og kjør blandingen ca. 2 min til kremete konsistens.
Hell over i porsjonsformer eller serveringsskål og sett til kjøl.
Server etter 4 timer eller dagen etter.
Ingredienser
2 dl Helios Kokosmelk
45 g Helios Chiafrø
ca. 15 g økologisk rå kakaopulver
4-5 ss Helios Agavesirup
1 klp Helios Himalayasalt
1 ts Helios vaniljepulver
Instruksjoner
Hell melken over i en blender eller foodprosessor.
Tilsett resten og kjør blandingen ca. 2 min til kremete konsistens.
Hell over i porsjonsformer eller serveringsskål og sett til kjøl.