Supergode og svært enkle sjokoladekuler. Glutenfri, melkefri, uten raffinert sukker og med bare 3 ingredienser! Alt du trenger er en god kjøkkenmaskin med S-blad.
Oppskriftskreatør: Caroline Schjærve
200 gram Helios Dadler, bløtlagt over natten
2 dl økologisk kakaopulver
1 ts Helios Himalayasalt
Press ut vannet av de bløtlagte dadlene og kjør dem til puré i en god kjøkkenmaskin med S-blad. Du kan også bruke en kraftig stavmikser eller blender.
Ha i kakaopulver og havsalt og kjør videre til alt er godt blandet.
Røren skal være relativt tykk, men vil forbli klissete.
Du kan ha i litt mer kakaopulver dersom du synes det trengs.
Ha kakaopulver på et stekepapir eller rett på benken.
Bruk en stor ts med røre til hver kule som du ruller i kakaopulveret.
Oppbevares i kjøleskapet eller i fryseren.
Ingredienser
200 gram Helios Dadler, bløtlagt over natten
2 dl økologisk kakaopulver
1 ts Helios Himalayasalt
Instruksjoner
Press ut vannet av de bløtlagte dadlene og kjør dem til puré i en god kjøkkenmaskin med S-blad. Du kan også bruke en kraftig stavmikser eller blender.
Ha i kakaopulver og havsalt og kjør videre til alt er godt blandet.
Røren skal være relativt tykk, men vil forbli klissete.
Du kan ha i litt mer kakaopulver dersom du synes det trengs.
Ha kakaopulver på et stekepapir eller rett på benken.
Bruk en stor ts med røre til hver kule som du ruller i kakaopulveret.