Raw nougat brownie med ristede hasselnøtter

Baking
Antall porsjoner: 8

Ingredienser

250g soltørkede dadler
100g Helios hasselnøtter
60g ristede hasselnøtter
2-3 ss Helios kokosolje
4 ss sirup, f.eks. kokossirup
8 ss kakaopulver
Evt. 1 håndfull kokosflak eller grovt kokosmel
1 klype havsalt

Instruksjoner

Legg alle ingrediensene, utenom de ristede hasselnøttene, i en foodprosessor og miks til en glatt masse.
Tilsett halvparten av de ristede hasselnøttene mot slutten.
Kle formen med bakepapir.
Fordel røren i formen slik at den blir så rett som mulig.
Sett kaken i kjøleskapet i en time (eller i fryseren hvis du vil at det skal gå enda fortere).
Dekorer kaken med resten av de ristede hasselnøttene og kokos.
Skjær i mindre biter og server med frisk frukt og eventuelt en god vaniljeis.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter