Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Ovnsbakt pære med kesam og lønnesirup
Dessert
45 min
Antall porsjoner:
Ovnsbakt pære lager seg selv og supergodt med kesam, lønnesirup og hakkede nøtter.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
4 stk pære
2 dl kesam
4 ss Helios Lønnesirup
2 håndfull finhakkede nøtter fra Helios
1 håndfull mynte, til topping
Forvarm ovnen til 180 grader.
Del pærene i to, ta ut kjernehuset og legg de i en ildfast form.
Pensle over litt lønnesirup.
Sett i ovnen og la de stå i ca 25-30 minutter.
Server med kesam, lønnesirup, hakkede nøtter og litt frisk mynte.
Ingredienser
4 stk pære
2 dl kesam
4 ss Helios Lønnesirup
2 håndfull finhakkede nøtter fra Helios
1 håndfull mynte, til topping
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 180 grader.
Del pærene i to, ta ut kjernehuset og legg de i en ildfast form.
Pensle over litt lønnesirup.
Sett i ovnen og la de stå i ca 25-30 minutter.
Server med kesam, lønnesirup, hakkede nøtter og litt frisk mynte.
Relaterte produkter
Helios Lønnesirup
189 ml
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier