Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Mandelflarn
Snacks
15 min
Antall porsjoner: 60
Oppskriftskreatør:
Caroline Schjærve
Ingredienser
Instruksjoner
100 g Helios Mandler, finmalt
100 g Helios Rårørsukker
100 g økologisk smør
2 ts økologisk melk
1/2 dl Helios Hvetemel
Bland sammen ingrediensene.
Fordel 1-2 ts. røre for seg på et stekebrett, la det være god plass mellom dem for disse flyter utover.
Stek flarnene på 180 grader i 6-7 minutter, til de er gyldne i kantene.
Avkjøles og legges i kakeboks med matpapir mellom lagene.
Vær forsiktig når du løfter dem opp fra papiret, for disse går fort i stykker.
Ingredienser
100 g Helios Mandler, finmalt
100 g Helios Rårørsukker
100 g økologisk smør
2 ts økologisk melk
1/2 dl Helios Hvetemel
Instruksjoner
Bland sammen ingrediensene.
Fordel 1-2 ts. røre for seg på et stekebrett, la det være god plass mellom dem for disse flyter utover.
Stek flarnene på 180 grader i 6-7 minutter, til de er gyldne i kantene.
Avkjøles og legges i kakeboks med matpapir mellom lagene.
Vær forsiktig når du løfter dem opp fra papiret, for disse går fort i stykker.
Relaterte produkter
Helios Sammalt Spelt
1 kg
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier