Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Lønnesirupmarinerte fiken med vaniljeis
Dessert
>60 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:
Mia Skrataas / miasmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
4 stk Helios Fiken
4 ss Helios Lønnesirup
4 kuler vaniljeis
Del fikenene i to, så snittflaten blir størst mulig.
Legg fiken i en plastpose, tilsett lønnesirup, klem lufta ut av posen og knyt sammen.
La fikenene ligge i kjøleskapet natta over.
Server marinert fiken med vaniljeis.
Tøm gjerne resten av marinaden over isen rett før servering.
Ingredienser
4 stk Helios Fiken
4 ss Helios Lønnesirup
4 kuler vaniljeis
Instruksjoner
Del fikenene i to, så snittflaten blir størst mulig.
Legg fiken i en plastpose, tilsett lønnesirup, klem lufta ut av posen og knyt sammen.
La fikenene ligge i kjøleskapet natta over.
Server marinert fiken med vaniljeis.
Tøm gjerne resten av marinaden over isen rett før servering.
Relaterte produkter
Helios Fiken
150 g
Helios Lønnesirup
189 ml
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier