Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Klassiske krumkaker
Baking
30 min
Antall porsjoner: 25
Oppskriftskreatør:
Caroline Schjærve
Ingredienser
Instruksjoner
2 dl Helios Rårørsukker
2 dl Helios Hvetemel
1 dl potetmel
2 dl vann
1 dl smeltet økologisk smør
1 egg
Bland ingrediensene sammen til en jevn røre.
Stek 2 ss røre av gangen i et varmt krumkakejern.
Bruk en krumkakepinne eller en kniv og rull krumkaken rundt når den er ferdig, og legg den på en rist.
La krumkakene avkjøles helt før du har dem over i en kakeboks.
Ingredienser
2 dl Helios Rårørsukker
2 dl Helios Hvetemel
1 dl potetmel
2 dl vann
1 dl smeltet økologisk smør
1 egg
Instruksjoner
Bland ingrediensene sammen til en jevn røre.
Stek 2 ss røre av gangen i et varmt krumkakejern.
Bruk en krumkakepinne eller en kniv og rull krumkaken rundt når den er ferdig, og legg den på en rist.
La krumkakene avkjøles helt før du har dem over i en kakeboks.
Relaterte produkter
Helios Sammalt Spelt
1 kg
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier