Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Jordbær- og kokosis
Dessert
>60 min
Antall porsjoner:
Ingredienser
Instruksjoner
300 g tinte økologiske jordbær (eller ferske)
1 boks Helios Kokosmelk
25 g Helios Kokossukker
Noen dråper vaniljeekstrakt
Litt Helios Kokosflak til pynt
Bland alle ingrediensene bortsett fra kokosflakene.
Bruk stavmikser og blend litt til ønsket konsistens (Det er veldig godt med litt jordbærklumper i isen).
Hell over i isbeholdere med kokosflak og frys!
Kokosflakene gir en deilig crunch og smak.
Ingredienser
300 g tinte økologiske jordbær (eller ferske)
1 boks Helios Kokosmelk
25 g Helios Kokossukker
Noen dråper vaniljeekstrakt
Litt Helios Kokosflak til pynt
Instruksjoner
Bland alle ingrediensene bortsett fra kokosflakene.
Bruk stavmikser og blend litt til ønsket konsistens (Det er veldig godt med litt jordbærklumper i isen).
Hell over i isbeholdere med kokosflak og frys!
Kokosflakene gir en deilig crunch og smak.
Relaterte produkter
Helios Kokosflak Naturell
100 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier