Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Ispinner med mango og kokosmelk
Dessert
>60 min
Antall porsjoner: 8
En melkefri is med en kremet konsistens! Mango, kokosmelk, lime og lønnesirup gir deg en forfriskende ispinne.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
1 pose frossen mango
1/2 boks Helios Kokosmelk
1/2 lime, saften av
2 ss Helios Lønnesirup
I en blender tilsetter du mango og kokosmelk og kjører til du har en glatt masse.
Smak til med lime og lønnesirup.
Hell over i isformer og frys i minst 4 timer.
Ingredienser
1 pose frossen mango
1/2 boks Helios Kokosmelk
1/2 lime, saften av
2 ss Helios Lønnesirup
Instruksjoner
I en blender tilsetter du mango og kokosmelk og kjører til du har en glatt masse.
Smak til med lime og lønnesirup.
Hell over i isformer og frys i minst 4 timer.
Relaterte produkter
Helios Lønnesirup
189 ml
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier