Hjemmelagde sjokoladebarer med kokos

Snacks
30 min
Antall porsjoner: 10
Du trenger bare fire ingredienser for å lage en skikkelig god og litt sunnere variant av sjokoladebarer med kokosfyll. Så godt!

Ingredienser

3 ss Helios kokosolje
2 ss Helios lønnesirup
5 dl Helios kokosflak
200 g mørk sjokolade (bruk vegansk sjokolade for veganske barer)

Instruksjoner

Rør sammen kokosolje og lønnesirup i en kasserolle på lav/middels varme.
Hell i kokosflak og rør rundt i noen minutter slik at alt blir dekket av den varme oljen.
Kle en mindre kakeform (eller brødform) med bakepapir og press ned kokosmassen i den.
Bruk en skje eller en slikkepott for å presse ned slik at massen blir jevnt fordelt. Putt i fryseren og la stivne.
Smelt sjokolade i et vannbad.
Ta ut kokosmassen og skjær den i staver/barer (hvis de smuldrer er det bare å la dem stå litt lenger i fryseren).
Vend dem i sjokolade og strø litt ekstra kokos på toppen.
La dem stivne på et brett eller på bakepapir.
Oppbevares i fryseren.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter