Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Hjemmelagde sjokoladebarer med kokos
Snacks
30 min
Antall porsjoner: 10
Du trenger bare fire ingredienser for å lage en skikkelig god og litt sunnere variant av sjokoladebarer med kokosfyll. Så godt!
Ingredienser
Instruksjoner
3 ss Helios kokosolje
2 ss Helios lønnesirup
5 dl Helios kokosflak
200 g mørk sjokolade (bruk vegansk sjokolade for veganske barer)
Rør sammen kokosolje og lønnesirup i en kasserolle på lav/middels varme.
Hell i kokosflak og rør rundt i noen minutter slik at alt blir dekket av den varme oljen.
Kle en mindre kakeform (eller brødform) med bakepapir og press ned kokosmassen i den.
Bruk en skje eller en slikkepott for å presse ned slik at massen blir jevnt fordelt. Putt i fryseren og la stivne.
Smelt sjokolade i et vannbad.
Ta ut kokosmassen og skjær den i staver/barer (hvis de smuldrer er det bare å la dem stå litt lenger i fryseren).
Vend dem i sjokolade og strø litt ekstra kokos på toppen.
La dem stivne på et brett eller på bakepapir.
Oppbevares i fryseren.
Ingredienser
3 ss Helios kokosolje
2 ss Helios lønnesirup
5 dl Helios kokosflak
200 g mørk sjokolade (bruk vegansk sjokolade for veganske barer)
Instruksjoner
Rør sammen kokosolje og lønnesirup i en kasserolle på lav/middels varme.
Hell i kokosflak og rør rundt i noen minutter slik at alt blir dekket av den varme oljen.
Kle en mindre kakeform (eller brødform) med bakepapir og press ned kokosmassen i den.
Bruk en skje eller en slikkepott for å presse ned slik at massen blir jevnt fordelt. Putt i fryseren og la stivne.
Smelt sjokolade i et vannbad.
Ta ut kokosmassen og skjær den i staver/barer (hvis de smuldrer er det bare å la dem stå litt lenger i fryseren).
Vend dem i sjokolade og strø litt ekstra kokos på toppen.
La dem stivne på et brett eller på bakepapir.
Oppbevares i fryseren.
Relaterte produkter
Helios Kokosflak Naturell
100 g
Helios Lønnesirup
189 ml
Lignende oppskrifter
Vafler med lune bær
Mangodessert med kokoskrem
Peanøttsmørboller med dadler
Dessert med is, eplesyltetøy og hjemmelaget karamell
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent