Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Glutenfri sjokoladefudge
Snacks
30 min
Antall porsjoner:
Mektig sjokoladefudge, ypperlig til kaffekosen.
Oppskriftskreatør:
Caroline Schjærve
Ingredienser
Instruksjoner
200 g smør
200 g mørk sjokolade (gjerne 70% kakao)
6 dråper vaniljeekstrakt
1/2 dl utblandet kaffe
1,5 dl Helios Lønnesirup
3 store egg
150 g finmalte Helios Mandler (mandelmel kan også brukes)
1 håndfull grovhakkede Helios Valnøtter (kan sløyfes)
Kaken stekes på 170 grader, i ca 20-25 minutter.
Den skal være litt klissete, men ikke rennende.
Oppbevares i kjøleskapet, og smaker kanskje best dagen derpå.
Ingredienser
200 g smør
200 g mørk sjokolade (gjerne 70% kakao)
6 dråper vaniljeekstrakt
1/2 dl utblandet kaffe
1,5 dl Helios Lønnesirup
3 store egg
150 g finmalte Helios Mandler (mandelmel kan også brukes)
1 håndfull grovhakkede Helios Valnøtter (kan sløyfes)
Instruksjoner
Kaken stekes på 170 grader, i ca 20-25 minutter.
Den skal være litt klissete, men ikke rennende.
Oppbevares i kjøleskapet, og smaker kanskje best dagen derpå.
Relaterte produkter
Helios Lønnesirup
189 ml
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier