Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Frossen yoghurt-is med jordbær
Dessert
15 min
Antall porsjoner:
Superenkelt og kjempegodt! Frossen yoghurt-is med jordbær, sitron og sirup.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
400 g frosne jordbær
3 dl yoghurt naturell
1/2 sitron, saften av
1 ss Helios Lønnesirup
Topping
2 håndfuller pistasjnøtter, grovhakket
1 håndfull Helios kokosflak
Legg frosne bær, yoghurt, sitron og lønnesirup i en blender eller kjøkkenmaskin og kjør til du har en glatt konsistens.
Fordel i serveringskåler og topp med kokosflak og nøtter.
Nyt!
Ingredienser
400 g frosne jordbær
3 dl yoghurt naturell
1/2 sitron, saften av
1 ss Helios Lønnesirup
Topping
2 håndfuller pistasjnøtter, grovhakket
1 håndfull Helios kokosflak
Instruksjoner
Legg frosne bær, yoghurt, sitron og lønnesirup i en blender eller kjøkkenmaskin og kjør til du har en glatt konsistens.
Fordel i serveringskåler og topp med kokosflak og nøtter.
Nyt!
Relaterte produkter
Helios Kokosflak Naturell
100 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier