Frosne bananer med sjokolade- og peanøttsmør glasur

Dessert
>60 min
Antall porsjoner: 4
Her kommer et skikkelig godt tips hvis du har lyst til å lage en enkel, supergod og litt sunnere snack. Frosne bananer dyppet i peanøttsmør, smeltet sjokolade og ristede nøtter. Nam!

Ingredienser

2 bananer
1 ss Helios Kokosolje
½ glass Helios Peanøttsmør (eler mandelsmør)
200 g mørk sjokolade
1 dl ristede, lettsaltede peanøtter (eller andre ristede nøtter/frø), finhakket

Instruksjoner

Skrell og skjær bananene i to. Sett i ispinner og putt dem i fryseren i ett par timer eller over natten.
Kok opp vann i en liten kasserolle og sett en skål over.
Putt i kokosoljen, la den smelte, og hell så i peanøttsmøret og rør om (Dette gjør vi for å gi peanøttsmøret en løsere konsistens slik at det blir lettere å dyppe bananene.
Peanøttsmøret stivner også raskere rundt bananene da.).
Sett skålen tilbake igjen over det varme vannet og knekk sjokoladen i biter før du putter bitene i skålen.
Rør rundt til sjokoladen har smeltet og hell det så over i et glass (for at det skal bli enklere å dyppe).
Ta ut bananene fra fryseren og dypp dem først i peanøttsmøret.
La det stivne i noen minutter og dypp dem så i den smeltede sjokoladen.
Vend dem så rundt i de hakkede nøttene med en gang.
Ferdig!
Spis med en gang eller putt dem tilbake i fryseren slik at du har dem lett tilgjengelige når du blir fysen på noe godt.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter