Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Energibarer med banan og dadler
Snacks
45 min
Antall porsjoner: 9
Oppskriftskreatør:
Mia Skrataas / miasmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
2 modne bananer
6 dl Helios Havregryn
60 g Helios Dadler
60 g Helios Rosiner
60 g Helios Mandler
2 ss Helios Lønnesirup
Mos bananene og grovhakk mandler og dadler.
Bland det hele godt sammen.
Dekk ei ildfast form med bakepapir og bre massen utover.
Stek det hele på 175 °C i omtrent 35 minutter.
Ta forma ut og skjær energibarer av ønsket størrelse før det hele kjøles ned.
Ingredienser
2 modne bananer
6 dl Helios Havregryn
60 g Helios Dadler
60 g Helios Rosiner
60 g Helios Mandler
2 ss Helios Lønnesirup
Instruksjoner
Mos bananene og grovhakk mandler og dadler.
Bland det hele godt sammen.
Dekk ei ildfast form med bakepapir og bre massen utover.
Stek det hele på 175 °C i omtrent 35 minutter.
Ta forma ut og skjær energibarer av ønsket størrelse før det hele kjøles ned.
Relaterte produkter
Helios Dadler
150 g
Helios Lønnesirup
189 ml
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier