Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Brune pinner
Snacks
30 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:
Ina Shelby
Ingredienser
Instruksjoner
100 g Helios Kokosblomstsukker
100 g Helios Rårørsukker
200 g økologisk smør
1 økologisk eggeplomme
2 ts Helios Vaniljepulver
4 ts Helios Ceylon kanel
1 ts natron
300 g Helios Hvetemel
1 stor spiseskje Helios Agavesirup
Eggehvite til pensling
Helios Kokosflak
Helios Valnøtter
Pisk smør og sukker god sammen til en fin masse.
Siden kokosblomstsukkeret er brunt, vil det ikke bli hvitt, men det skal piskes like lenge.
Ha i sirup og eggeplommen og pisk lett sammen.
Tilsett resten av ingrediensene og bland godt, gjerne med vispen.
Om deigen virker for løs, kan den legges en liten stund i kjøleskapet.
Del deigen i seks emner og rull dem i like lange ruller som stekeplatens langside.
Legg alle på ett brett og trykk rullene lett sammen med fingerflaten.
De skal nesten gå i hverandre.
Pensle med lett pisket eggehvite og strø over hakkede valnøtter og kokosflak.
Stekes på midterste/nederste rille i 200-225 grader i 10-12 minutter.
Kakene skal være lett gjennomstekte.
La kakene avkjøle litt etter at det er tatt ut av ovnen og skjær dem deretter i skrå skiver.
Avkjøles deretter på rist.
De kan lages så store eller små man ønsker, jeg foretrekker små, nette kaker.
Ingredienser
100 g Helios Kokosblomstsukker
100 g Helios Rårørsukker
200 g økologisk smør
1 økologisk eggeplomme
2 ts Helios Vaniljepulver
4 ts Helios Ceylon kanel
1 ts natron
300 g Helios Hvetemel
1 stor spiseskje Helios Agavesirup
Eggehvite til pensling
Helios Kokosflak
Helios Valnøtter
Instruksjoner
Pisk smør og sukker god sammen til en fin masse.
Siden kokosblomstsukkeret er brunt, vil det ikke bli hvitt, men det skal piskes like lenge.
Ha i sirup og eggeplommen og pisk lett sammen.
Tilsett resten av ingrediensene og bland godt, gjerne med vispen.
Om deigen virker for løs, kan den legges en liten stund i kjøleskapet.
Del deigen i seks emner og rull dem i like lange ruller som stekeplatens langside.
Legg alle på ett brett og trykk rullene lett sammen med fingerflaten.
De skal nesten gå i hverandre.
Pensle med lett pisket eggehvite og strø over hakkede valnøtter og kokosflak.
Stekes på midterste/nederste rille i 200-225 grader i 10-12 minutter.
Kakene skal være lett gjennomstekte.
La kakene avkjøle litt etter at det er tatt ut av ovnen og skjær dem deretter i skrå skiver.
Avkjøles deretter på rist.
De kan lages så store eller små man ønsker, jeg foretrekker små, nette kaker.
Relaterte produkter
Helios Ceylon Kanel
18 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Kanel Ceylon
50 g
Helios Siktet Spelt
1 kg
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier