Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Bringebær- og kokosispinner
Dessert
>60 min
Antall porsjoner: 6
Hjemmelagde ispinner med bringebær- og kokossmak? Ja takk!
Ingredienser
Instruksjoner
1 boks Helios Kokosmelk
Saft fra 1 lime
Honning eller Helios Lønnesirup
2 ss Helios Chiafrø
50 gram friske bringebær
Ha kokosmelk, lime og chiafrø i en bolle. Visp sammen til en jevn masse. Smak til med honning eller lønnesirup.
Del bringebærene i to og ha i blandingen. Hell i ispinne-former.
Sett i fryseren i ca. 5 timer.
Ingredienser
1 boks Helios Kokosmelk
Saft fra 1 lime
Honning eller Helios Lønnesirup
2 ss Helios Chiafrø
50 gram friske bringebær
Instruksjoner
Ha kokosmelk, lime og chiafrø i en bolle. Visp sammen til en jevn masse. Smak til med honning eller lønnesirup.
Del bringebærene i to og ha i blandingen. Hell i ispinne-former.
Sett i fryseren i ca. 5 timer.
Relaterte produkter
Helios Lønnesirup
189 ml
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier