Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Sprø tofu-taco med avokado- og koriandersaus
Hovedrett
45 min
Antall porsjoner: 8
Hvis du panerer tofu i lime, soya og strøbrød så får du smakfulle, sprø biter som er perfekte å bruke i taco med avokado- og koriandersaus.
Ingredienser
Instruksjoner
Sprø Tofu
1 pakke naturell tofu
1 lime
3 ss havremelk
1 ss tamari
2 ss rismel eller vanlig mel
2 dl panko strøbrød eller glutenfritt strøbrød
1 ts spisskummin
1 ts oregano
1 ts sterk paprikapulver eller chilipulver
1 ts salt
Avokado- og koriandersaus
1 avokado
1 dl olivenolje
1 dl vann
1 stor neve fersk koriander
Juicen fra 1 lime
1 stor klype salt
Tilbehør
8 små maistortillabrød
1/4 kål, fint skåret (eller coleslaw)
2 tomater, skivede
Syltet rødløk
Fint oppskåret jalapeño
Del tofuen på langs og del deretter hver halvdel i åtte like store biter.
Press ut så mye væske som mulig ved hjelp av tørkepapir eller et kjøkkenhåndkle og legg så bitene i en plastpose.
Rør sammen en røre med limejuice, havremelk, soyasaus og rismel og hell det ned i plastposen.
Forsegl og la stå og trekke mens du forbereder panering.
Bland pankoen med krydderne i en bolle.
Vend tofubitene i pankoblandingen og legg på en tallerken.
Stek i en panne med rikelig med olje i noen minujtter på alle sider, eller stek i ovnen på 200°C i ca. 15 minutter.
Hell ingrediensene til avokadosausen i en blender og bland jevnt. Smak.
Varm tortillabrødet over åpen gassflamme, i en panne eller i ovnen.
Legg en dæsj avokadosaus i bunnen, topp med kål, tomater syltet løk, 2-3 tofubiter og litt frisk koriander.
Avslutt med å dryppe litt saus på toppen.
Ingredienser
Sprø Tofu
1 pakke naturell tofu
1 lime
3 ss havremelk
1 ss tamari
2 ss rismel eller vanlig mel
2 dl panko strøbrød eller glutenfritt strøbrød
1 ts spisskummin
1 ts oregano
1 ts sterk paprikapulver eller chilipulver
1 ts salt
Avokado- og koriandersaus
1 avokado
1 dl olivenolje
1 dl vann
1 stor neve fersk koriander
Juicen fra 1 lime
1 stor klype salt
Tilbehør
8 små maistortillabrød
1/4 kål, fint skåret (eller coleslaw)
2 tomater, skivede
Syltet rødløk
Fint oppskåret jalapeño
Instruksjoner
Del tofuen på langs og del deretter hver halvdel i åtte like store biter.
Press ut så mye væske som mulig ved hjelp av tørkepapir eller et kjøkkenhåndkle og legg så bitene i en plastpose.
Rør sammen en røre med limejuice, havremelk, soyasaus og rismel og hell det ned i plastposen.
Forsegl og la stå og trekke mens du forbereder panering.
Bland pankoen med krydderne i en bolle.
Vend tofubitene i pankoblandingen og legg på en tallerken.
Stek i en panne med rikelig med olje i noen minujtter på alle sider, eller stek i ovnen på 200°C i ca. 15 minutter.
Hell ingrediensene til avokadosausen i en blender og bland jevnt. Smak.
Varm tortillabrødet over åpen gassflamme, i en panne eller i ovnen.
Legg en dæsj avokadosaus i bunnen, topp med kål, tomater syltet løk, 2-3 tofubiter og litt frisk koriander.
Avslutt med å dryppe litt saus på toppen.
Relaterte produkter
Helios Soyasaus Tamari
250 ml
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Oregano
6 g
Lignende oppskrifter
Teriyaki poké bowl med tofu og avokado
Tandoori tofu-spyd med urtekrem & flatbrød
Tofu i sursøt saus med glassnudler og sprø grønnsaker
Grønn curry med sprø grønnsaker, tofu og søtpotet
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier