Her finner du våre Tofu-oppskrifter.

Hvem ber du på middag?

Tofu er et perfekt alternativ til kjøtt med god evne til å suge til seg krydder og marinader. Det har et godt proteininnhold, og er enkelt å jobbe med på kjøkkenet. Du kan koke den, steke den, grille den eller fritere den – det er helt opp til deg! Du kan også rive den og tilsette den i for eksempel en vegetarisk bolognese, eller hakke den og bruke den rett i supper og salater. Du kan til og med bruke tofu når du baker! Helios Tofu er økologisk, GMO-fri og klimakompansert. Snakk om god mat!

På denne siden finner du deilige tofu-oppskrifter du kan prøve deg på, eller bli inspirert av. 

Sett smak på tofuen med marinader

Naturell tofu har en veldig mild smak og passer perfekt å marinere da den lett suger til seg smak fra krydder og marinader. Her får du våre beste tips!

    1. Tofu i asiatisk wok eller som friterte nuggets? Vend tofubitene i soyasaus, sursøt saus, revet fersk ingefær og hvitløk etter smak.
    2. Til en gresk salat kan du marinere tofuen i en deilig urtemarinade.
    3. Tofu á la Italia? Mariner tofuen i Olivenolje, basilikum og oregano.
    4. Vil du ha viltsmak på tofuen? Mariner den i Olivenolje, rosmarin og timian.
    5. Har du dårlig tid? Bruk Helios Marinert Tofu som er marinert i en frisk soyasaus, smaksatt med hvitløk og basilikum.

Visste du at...

... de to vanligste typene av tofu kalles bomull (fast) og silke (myk)? Helios Tofu er av typen bomullstofu, noe som gjør at den er enkel å skjære i skiver og terninger.

... tofu opprinnelig er fra Kina og kalles også for soyaost? Det minner om kremost i konsistensen, men smelter ikke når det varmes opp.

... tofu er laget av soyabønner og er et vegansk produkt med lite fett og inneholder ca. 18% protein.

PRODUKTER