Helios Soyasaus Tamari

Økologisk glutenfri japansk soyasaus
Helios Soyasaus Tamari er en økologisk tradisjonell japansk soyasaus, tykkere, mørkere og fyldigere enn en vanlig soyasaus. Helios Tamari lages av soyabønner, kildevann og havsalt som legges til gjæring i store trefat. Der får sausen modne i to år før tapping. Egner seg til supper, sauser, grønnsaks-, kjøtt-, og fiskeretter, marinader og dressinger. Kan erstatte salt ved koking av ris, og ikke minst til sushi.

Innhold

Ingredienser: Vann, SOYABØNNER* (33 %), havsalt, koji (aspergillus oryzae). *= Økologisk.
Allergener Soyabønner*

Sertifikater (klikk for mer info)

Informasjon

Artikkel nr. 1316022
Størrelse 250 ml
Oppbevaring Tørt.

Godt å vite: Det er alltid innholdsfortegnelsen og næringsstoffene på emballasjen som gjelder.

Ernæringsverdi pr 100 millilitre

Energi (joule) 270 kJ
Energi (kalorier) 65 kcal
Fett 1 g
Herav mettet 1 g
Karbohydrater 5 g
Av hvilket sukker 0,9 g
Protein 8,3 g
Salt 12 g

Relaterte produkter

Relaterte oppskrifter

Du finner dette produktet