Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Sprø mandeltofu med syltede grønnsaker og sort ris
Hovedrett
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:
Maja Warodell
Ingredienser
Instruksjoner
3 dl sort ris
6 dl vann
1 ss buljongpulver
Syltede grønnsaker
1 agurk
2 rødløk
1 dl Helios Eplecidereddik
1 dl Helios Lønnesirup
3 dl vann
1 ts Helios Himalaysalt
Mandeltofu
1 pakke Helios Tofu Naturell
3 ss maisstivelse
2 ss Helios Kokosolje
3 ss Helios Mandelsmør
2 ss Helios Soyasaus Tamari
2 ss frisk, revet ingefær
1 fedd hvitløk, finhakket
1 ss Helios Lønnesirup
1 ss sesamolje
Saften av 1/2 lime
Tilbehør
Søt chilisaus
Frisk koriander
Helios Sesamfrø
Skyll risen og tilsett deretter vann og buljong.
Kok opp og la det småkoke i ca. 25 minutter.
Skjær løk og agurk i tynne strimler, helst med mandolin, og legg dem deretter i en krukke med lokk.
Bland sammen eddik, lønnesirup, vann og salt, og hell deretter blandingen over agurk og løk.
Sett lokket på og la det stå fram til det er tid for å spise.
Skjær tofu i terninger. Sikt deretter maisstivelse over tofubitene og sørg for at alle sider er dekket.
Stek deretter tofubitene sprø i kokosolje i ca. 10 minutter.
Bland sammen mandelsmør, soya, ingefær, hvitløk, lønnesirup og sesamolje og hell dette over tofubitene.
Stek i ytterligere 5 minutter, så blandingen fester seg godt i bitene.
Server den stekte tofuen over risen og topp med syltede grønnsaker, søt chilisaus, koriander og sesamfrø.
Ingredienser
3 dl sort ris
6 dl vann
1 ss buljongpulver
Syltede grønnsaker
1 agurk
2 rødløk
1 dl Helios Eplecidereddik
1 dl Helios Lønnesirup
3 dl vann
1 ts Helios Himalaysalt
Mandeltofu
1 pakke Helios Tofu Naturell
3 ss maisstivelse
2 ss Helios Kokosolje
3 ss Helios Mandelsmør
2 ss Helios Soyasaus Tamari
2 ss frisk, revet ingefær
1 fedd hvitløk, finhakket
1 ss Helios Lønnesirup
1 ss sesamolje
Saften av 1/2 lime
Tilbehør
Søt chilisaus
Frisk koriander
Helios Sesamfrø
Instruksjoner
Skyll risen og tilsett deretter vann og buljong.
Kok opp og la det småkoke i ca. 25 minutter.
Skjær løk og agurk i tynne strimler, helst med mandolin, og legg dem deretter i en krukke med lokk.
Bland sammen eddik, lønnesirup, vann og salt, og hell deretter blandingen over agurk og løk.
Sett lokket på og la det stå fram til det er tid for å spise.
Skjær tofu i terninger. Sikt deretter maisstivelse over tofubitene og sørg for at alle sider er dekket.
Stek deretter tofubitene sprø i kokosolje i ca. 10 minutter.
Bland sammen mandelsmør, soya, ingefær, hvitløk, lønnesirup og sesamolje og hell dette over tofubitene.
Stek i ytterligere 5 minutter, så blandingen fester seg godt i bitene.
Server den stekte tofuen over risen og topp med syltede grønnsaker, søt chilisaus, koriander og sesamfrø.
Relaterte produkter
Helios Soyasaus Tamari
250 ml
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Eplecidereddik
750 ml
Helios Eplecidereddik
330 ml
Lignende oppskrifter
Vaffelsandwich med tofu, bakt tomat og basilikum
Teriyaki poké bowl med tofu og avokado
Sprø tofu i rød curry med risnudler
Tofusalat med søtpotet og kremet tahinidressing
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent