Smakfulle og proteinrike burgerbrød!
Superenkle å lage. Om det blir rester er det perfekt til å lage seg en deilig sandwich.
De smaker best med Helios sine rødbeter!
Oppskriftskreatør: Bjørg Fagerlie
200 g Helios Havregryn
1/2 eple eller gulrot
3 ss Helios Gresskarkjerner
1 klp Helios Himalayasalt
2 ts Helios Bakepulver
50 g Helios Sammalt spelt
1/2-1 dl økologisk melk
1 egg (eller 1/2 ts fiberhusk + 3 ss yoghurt)
Kjør havregryn og eple(eller gulrot) i foodprosessor.
Tilsett resten og kjør til en fin masse.
Klapp ut 8 burgere!
Stek på 200 grader i ca. 20-25min
Del i to og nyt med salat, rødbete og steikt rødløk
Ingredienser
200 g Helios Havregryn
1/2 eple eller gulrot
3 ss Helios Gresskarkjerner
1 klp Helios Himalayasalt
2 ts Helios Bakepulver
50 g Helios Sammalt spelt
1/2-1 dl økologisk melk
1 egg (eller 1/2 ts fiberhusk + 3 ss yoghurt)
Instruksjoner
Kjør havregryn og eple(eller gulrot) i foodprosessor.
Tilsett resten og kjør til en fin masse.
Klapp ut 8 burgere!
Stek på 200 grader i ca. 20-25min
Del i to og nyt med salat, rødbete og steikt rødløk