Ovnsbakte, lune tomater med fersk mozzarella, basilikum og olivenolje er en smakfull rett i seg selv, men passer også perfekt som forrett!
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / spoon.no
400 g økologiske cherrytomater
2 fedd hvitløk, knust
3-4 ss Helios Olivenolje
2 ss Helios Basilikum
Salt og pepper
4 hele ferske mozzarella
Topping
Helios Olivenolje
2-3 ss pinjekjerner, ristet
Friske urter
Forvarm ovnen til 180 grader.
Legg tomater i en ildfast form sammen med hvitløksfedd og krydre med basilikumkrydder. Hell over olivenolje og krydre med salt og pepper. La det stå i ca. 20 minutter midt i ovnen.
Rist pinjekjernene raskt i en tørr panne. Når tomatene er ferdige anretter du sammen med mozzarella og topper med ristede pinjekjerner, olivenolje og friske urter.
Server og nyt!
Ingredienser
400 g økologiske cherrytomater
2 fedd hvitløk, knust
3-4 ss Helios Olivenolje
2 ss Helios Basilikum
Salt og pepper
4 hele ferske mozzarella
Topping
Helios Olivenolje
2-3 ss pinjekjerner, ristet
Friske urter
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 180 grader.
Legg tomater i en ildfast form sammen med hvitløksfedd og krydre med basilikumkrydder. Hell over olivenolje og krydre med salt og pepper. La det stå i ca. 20 minutter midt i ovnen.
Rist pinjekjernene raskt i en tørr panne. Når tomatene er ferdige anretter du sammen med mozzarella og topper med ristede pinjekjerner, olivenolje og friske urter.