Brownies med salt karamell

Efterrätt
45 min
Antall porsjoner:
Alle trenger litt sjokolade i blant!
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1 cup Helios Speltmel
1/2 cup Helios Kokossukker
1/2 cup Råkakao
1 ts Helios Bakepulver
Klype Helios Vaniljepulver
Klype salt
1/2 cup Helios Moste Epler
1/2 cup Helios Kokosolje
1/4 til 1 cup havremelk (eller lignende)

Salt karamell saus

5 ss Helios Mandelsmør
5 ss Helios Lønnesirup
4 ss Helios Kokosolje
Klype salt
Klype Helios Vaniljepulver

Instruksjoner

Brownie

Sett stekeovnen på 180 grader.
Bland sammen speltmel, kokossukker, råkakao, bakepulver, vaniljepulver og salt sammen i en bolle.
Vend inn moste epler og kokosolje og bland alt godt sammen.
Tilsett nok havremelk til at blandingen blir «klissete» og bland godt sammen.
Hell deigen over i en ildfast form dekket med bakepapir og stek i ca. 10-15 minutter.
La den avkjøle seg i ca. 10 minutter.

Salt karamell saus

Ha alle ingrediensene i en stekepanne og varm det opp mens du rører konstant.
Kok det opp til du ser små bobler, og etter ca. 30 sekunder med bobling skrur du av varmen og setter stekepannen til side.
Hell karamellsausen over den stekte brownien sammen med noen bringebær og knuste nøtter.

Lignende oppskrifter