Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Kikertsalat
Salat
30 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik
Ingredienser
Instruksjoner
400 g Helios Kikerter på boks
1 fedd hvitløk
1 rød chili
1/2 rødløk
Saft fra 1/4 sitron
4 ss Helios Olivenolje
1 ss rødvinseddik
1/2 agurk
15 cherrytomater
1/2 korianderplante
Salt og pepper
Skyll kikertene gjennom et dørslag til det slutter å skumme.
Gni kikertene mellom fingrene eller mellom to kjøkkenhåndklær til skallet/hinna rundt løsner.
Skallet fjerner du enkelt ved å ha kikertene i en skål, fylle godt med vann og så helle av vannet igjen, uten å helle ut kikertene.
Om du gjør det noen ganger vil alt skallet være fjernet.
Rør sammen olivenolje, sitronsaft, rødvinseddik i en bolle.
Ha i finhakket hvitløk og chili.
Hinna og frø inne i chilien fjerner du enkelt ved å skrape med en teskje.
Del agurken i to og skrap ut det våte i midten med en teskje her også.
Del opp agurk og tomat i biter, finhakk koriander.
Bland alt godt sammen og krydre godt med salt og pepper.
Velbekomme!
Ingredienser
400 g Helios Kikerter på boks
1 fedd hvitløk
1 rød chili
1/2 rødløk
Saft fra 1/4 sitron
4 ss Helios Olivenolje
1 ss rødvinseddik
1/2 agurk
15 cherrytomater
1/2 korianderplante
Salt og pepper
Instruksjoner
Skyll kikertene gjennom et dørslag til det slutter å skumme.
Gni kikertene mellom fingrene eller mellom to kjøkkenhåndklær til skallet/hinna rundt løsner.
Skallet fjerner du enkelt ved å ha kikertene i en skål, fylle godt med vann og så helle av vannet igjen, uten å helle ut kikertene.
Om du gjør det noen ganger vil alt skallet være fjernet.
Rør sammen olivenolje, sitronsaft, rødvinseddik i en bolle.
Ha i finhakket hvitløk og chili.
Hinna og frø inne i chilien fjerner du enkelt ved å skrape med en teskje.
Del agurken i to og skrap ut det våte i midten med en teskje her også.
Del opp agurk og tomat i biter, finhakk koriander.
Bland alt godt sammen og krydre godt med salt og pepper.
Velbekomme!
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Lignende oppskrifter
Tomat- og mozzarellasalat
Lun pastasalat med pesto og bok choy
Vegetarisk "tunfisksalat" med kikerter
Jordbærsalat
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier