Lun pastasalat med pesto og bok choy

Salad
30 min
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

250 g Helios Fullkornpasta
3-4 ss pinjekjerner
2 ss Helios Olivenolje
1/2 løk
2 fedd hvitløk
1 ts Helios Oregano
1 liten purre
1 rød paprika
10 soltørket tomater i lake
1 ts Helios Himalayasalt
4-5 ss Helios Pesto grønn

Instruksjoner

Kok pasta til den fremdeles har litt tyggemotstand, hell av kokevannet og rør inn pestoen.
Rist pinjekjernene i tørr stekepanne til de får litt farge. Ha de over på en tallerken og sett til side.
Del løken i terninger og finhakk hvitløken. Stek løken i olivenolje til den blir blank. Ha i hvitløken og la steke i 2 minutter. Bland inn salvie og oregano.
Del bok choy i biter på ca 2 cm og ha i panna sammen med løken til den faller litt sammen.
Del paprika og soltørket tomat i terninger og ha i panna. Del purren i ringer og ha denne også i panna. Krydre med salt og bland godt.
Vend pastaen med pesto sammen med grønsakene i panna. Strø over rista pinjekjerner og nyt!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter