Tomat- og mozzarellasalat

Forrett
30 min
Antall porsjoner:
Ovnsbakte, lune tomater med fersk mozzarella, basilikum og olivenolje er en smakfull rett i seg selv, men passer også perfekt som forrett!
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

400 g økologiske cherrytomater
2 fedd hvitløk, knust
3-4 ss Helios Olivenolje
2 ss Helios Basilikum
Salt og pepper
4 hele ferske mozzarella

Topping

Helios Olivenolje
2-3 ss pinjekjerner, ristet
Friske urter

Instruksjoner

Forvarm ovnen til 180 grader.
Legg tomater i en ildfast form sammen med hvitløksfedd og krydre med basilikumkrydder.
Hell over olivenolje og krydre med salt og pepper.
La det stå i ca. 20 minutter midt i ovnen.
Rist pinjekjernene raskt i en tørr panne.
Når tomatene er ferdige anretter du sammen med mozzarella og topper med ristede pinjekjerner, olivenolje og friske urter.
Server og nyt!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter