Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Vegetarpizza med rød pesto, spinat og feta
Hovedrett
>60 min
Antall porsjoner: 3
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
Pizzabunn
3 dl lunkent vann
ca 6 dl hvetemel (eller pizzamel)
2 ss Helios Olivenolje
1 ts salt
1/2 pk tørrgjær
Pizzatopping
100 g Helios Rød pesto
50 g babyspinat
50 g mozzarellaost i biter
50 g fetaost
3-4 ss pinjekjerner
Lag deigen til pizzabunnen først, slik at den får tid til å heve seg.
Rør sammen lunkent vann, hvetemel, olje, salt og tørrgjær i en kjøkkenmaskin eller for hånd til du har en jevn deig.
Dekk bakebollen og la heve i 1 time.
Sett ovnen på 230 grader over- og undervarme og plasser et stekebrett midt i ovnen.
Har du pizzastein setter du den i ovnen i stedenfor.
Kjevle ut deigen på underlag av mel, og plasser på et bakepapir.
Stryk utover pesto og ha over spinat, smuldre feta og mozzarellaost.
Dra bakepapiret over på det varme stekebrettet og la pizzaen steke til kanten og toppingen er gyllen, 10-15 min.
Ha pinjekjernene i en tørr stekepanne og rist de noen minutter på høy varme slik at de får litt farge.
Strø ristede pinjekjerner over den ferdige pizzaen og server med det samme.
Velbekomme!
Ingredienser
Pizzabunn
3 dl lunkent vann
ca 6 dl hvetemel (eller pizzamel)
2 ss Helios Olivenolje
1 ts salt
1/2 pk tørrgjær
Pizzatopping
100 g Helios Rød pesto
50 g babyspinat
50 g mozzarellaost i biter
50 g fetaost
3-4 ss pinjekjerner
Instruksjoner
Lag deigen til pizzabunnen først, slik at den får tid til å heve seg.
Rør sammen lunkent vann, hvetemel, olje, salt og tørrgjær i en kjøkkenmaskin eller for hånd til du har en jevn deig.
Dekk bakebollen og la heve i 1 time.
Sett ovnen på 230 grader over- og undervarme og plasser et stekebrett midt i ovnen.
Har du pizzastein setter du den i ovnen i stedenfor.
Kjevle ut deigen på underlag av mel, og plasser på et bakepapir.
Stryk utover pesto og ha over spinat, smuldre feta og mozzarellaost.
Dra bakepapiret over på det varme stekebrettet og la pizzaen steke til kanten og toppingen er gyllen, 10-15 min.
Ha pinjekjernene i en tørr stekepanne og rist de noen minutter på høy varme slik at de får litt farge.
Strø ristede pinjekjerner over den ferdige pizzaen og server med det samme.
Velbekomme!
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Pesto Rød med Chili
130 g
Lignende oppskrifter
Tandoori tofu-spyd med urtekrem & flatbrød
Taco bowl med sorte bønner & quinoa
One pan pasta
Thai søtpotet og gulrotsuppe
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent