Vegetarpizza med rød pesto, spinat og feta

Hovedrett
>60 min
Antall porsjoner: 3
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

Pizzabunn
3 dl lunkent vann
ca 6 dl hvetemel (eller pizzamel)
2 ss Helios Olivenolje
1 ts salt
1/2 pk tørrgjær
Pizzatopping
100 g Helios Rød pesto
50 g babyspinat
50 g mozzarellaost i biter
50 g fetaost
3-4 ss pinjekjerner

Instruksjoner

Lag deigen til pizzabunnen først, slik at den får tid til å heve seg.
Rør sammen lunkent vann, hvetemel, olje, salt og tørrgjær i en kjøkkenmaskin eller for hånd til du har en jevn deig.
Dekk bakebollen og la heve i 1 time.
Sett ovnen på 230 grader over- og undervarme og plasser et stekebrett midt i ovnen.
Har du pizzastein setter du den i ovnen i stedenfor.
Kjevle ut deigen på underlag av mel, og plasser på et bakepapir.
Stryk utover pesto og ha over spinat, smuldre feta og mozzarellaost.
Dra bakepapiret over på det varme stekebrettet og la pizzaen steke til kanten og toppingen er gyllen, 10-15 min.
Ha pinjekjernene i en tørr stekepanne og rist de noen minutter på høy varme slik at de får litt farge.
Strø ristede pinjekjerner over den ferdige pizzaen og server med det samme.
Velbekomme!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter