Tandoori tofu-spyd med urtekrem & flatbrød

Hovedrett
Antall porsjoner: 2

Ingredienser

270 g Helios tofu naturell (fast tofu)
2 ss olje
1 ss Helios Tandoori Middagskrydder
salt
4 spyd

Urtekrem

1 dl creme fraiche
1/2 håndfull fersk persille
1/2 håndfull fersk mynte
1 tsk løkpulver
1 fedd hvitløk
1 ss Helios eplecidereddik
1 ts sukker
salt og pepper
2 flatbrød- eller naan
Hakkede grønnsaker (feks kål, agurk, rødløk, tomat)

Instruksjoner

Press ut overflødig væske av tofuen, skjær den så i terninger og mariner i olje og Tandoori Middagskrydder.
Tre terningene på 4 spyd og stek dem i litt olje til de er gyldne og sprø.
Rør sammen ingrediensene til urtekremen og smak evt. til.
Varm brødene, legg på tofu og urtekram og server gjerne med finsnittet kål, agurk, rødløk og tomater.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter