Taco bowl med sorte bønner & quinoa

Hovedrett
Antall porsjoner: 2

Ingredienser

2 dl kokt Helios quinoa
olje til stegning
salt og pepper
2 ts Helios Tacokrydder
200 g kokte (eller hermetiske) sorte bønner
200 g cherrytomater
1/4 kål
100g mais
1 moden avocado
fersk koriander

Dressing

2 ss majones
2 ss creme fraiche
1 ts Helios paprika
2 ts Helios eplecidereddik
1 ts sukker
salt og pepper
1 Helios sylteagurk, finhakket
1/4 løk, finhakket

Instruksjoner

Varm litt olje i en stekepanne, tilsett ferdig kokt quinoa og krydre med pepper og Tacokrydder. Smak evt til med litt salt.
Stek i et par minutter til alt er godt blandet og quinoaen har blitt litt sprø.
Hakk alle grønnsakene og fordel i to skåler sammen med stekt quinoa og sorte bønner.
Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak til. Fordel over salatene rett før servering.
Snit alle grøntsagerne fint og fordel med i to skåle sammen med den stegte quinoa og sorte bønner.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter