Kremet pasta med mozzarella, sopp og spinat

Lunch
30 min
Antall porsjoner:
Kremet pasta med mozzarella, spinat og sopp blir aldri feil. Denne er enkel, rask og superdigg!
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

400 g Helios Speltskruer
2 ss Helios Olivenolje
2 ss smør
500 g sopp, i skiver
2 fedd hvitløk, finhakket
3 dl kremfløte
1 dl revet parmesan
1 klype salt
1 klype pepper
250 g fersk mozzarella
250 g spinat

Instruksjoner

Del soppen i skiver og riv parmesan og mozzarella i passe store biter.
Kok pasta etter anvisning på pakken, men ta vare på ca. ett kjøkkenglass av pastavannet (dette skal brukes som stivelse i sausen).
Varm olje i en middels stor stekepanne og stek soppen i noen minutter.
Ikke rør i pannen før det har gått ca. ett minutt.
Tilsett smør, finhakket hvitløk og la steke videre mens du rører i pannen.
Så tilsetter du fløte og lar det tykne litt før du tilsetter revet parmesan.
Rør sammen og smak til med salt og pepper.
Tilsett litt av pastavannet slik at sausen blir passe tykk.
Så tilsetter du ferdigkokt pasta, spinat, mozzarella og blander sammen.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter