Rødbetsuppe med kokosmelk

Hovedrett
30 min
Antall porsjoner:
Denne fargesterke suppen blir ekstra kremete med kokosmelk og smaker perfekt med ingefær.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1 glass Helios Rødbeter
1 dl Helios Rødbetjuice
2 ss Helios Olivenolje
1 stk purre, grovhakket
2 stenger selleri, grovhakket
2 ss ingrefær, revet
8 dl Helios Grønnsaksvbuljong
1 ss sitronsaft
1 dl Helios Kokosmelk
Dill, godt brød og kokosmelk til servering

Instruksjoner

Varm olje i en stor gryte og tilsett grovhakket purre, selleri og ingefær.
La det surre i ca 10 minutter, rør inn rødbeter, rødbetjuice og buljong.
Kok opp og la det småkoke i ca. 5 min.
Kjør suppen glatt med en stavmikser eller kjøkkenmaskin sammen med kokosmelk, smak til med krydder og jevn ut med mer vann hvis den blir for tykk.
Varm suppen forsiktig opp og server med kokosmelk, dill og ett godt brød.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter