Pastasalat blir aldri feil, og med grillet squash blir den ekstra god og mettende.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
200 g Helios speltskruer
75 g ruccola (en pose)
1 håndfull persille, grovhakket
1 squash, i skiver
100 g fetaost
2 håndfull pinjekjerner, ristet
Dressing
2 ss Helios Olivenolje
2 ss sitronsaft
1 ss Helios Eplecidereddik
2 klyper salt
1 klype pepper
Kok pasta etter anvisning på pakken og bland sammen dressingen.
Del squashen i ca. 1 cm tykke skiver, pensle skivene med litt olje og grill de raskt på grillen, omtrent 1 minutt på hver side. I en bolle blander du sammen ferdigkokt pasta, grillet squash, ruccola og persille. Bland inn dressingen.
Tilslutt smulder du over fetaost og ristede pinjekjerner.
Ingredienser
200 g Helios speltskruer
75 g ruccola (en pose)
1 håndfull persille, grovhakket
1 squash, i skiver
100 g fetaost
2 håndfull pinjekjerner, ristet
Dressing
2 ss Helios Olivenolje
2 ss sitronsaft
1 ss Helios Eplecidereddik
2 klyper salt
1 klype pepper
Instruksjoner
Kok pasta etter anvisning på pakken og bland sammen dressingen.
Del squashen i ca. 1 cm tykke skiver, pensle skivene med litt olje og grill de raskt på grillen, omtrent 1 minutt på hver side. I en bolle blander du sammen ferdigkokt pasta, grillet squash, ruccola og persille. Bland inn dressingen.
Tilslutt smulder du over fetaost og ristede pinjekjerner.