Gresskarsuppe

Huvudrätt
60 min
Antall porsjoner:
Perfekt på en kjølig høstdag!
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1 flaskegresskar (ca 1 kg)
1/2 rødløk
4 fedd hvitløk
1 ss Helios Olivenolje
2 bokser Helios Kokosmelk
1/2 cup vann
1 Helios Umamibuljong
1 ts Helios Lønnesirup
1 ts Helios Chiliflak
1 ts Helios Spisskummen
1 ts Helios Paprikakrydder
1 ts Helios Basilikum
1 ts Helios Ramsløk
1 ts Helios Himalayasalt
1 ts Helios Svart Pepper

Instruksjoner

Kutt opp gresskaret og stek på 170 grader i ca 15 minutter.
Ha olivenolje, hakket rødløk og hvitløk i en gryte og stek på medium varme i noen minutter.
Ha kokosmelk, vann, lønnesirup, buljong og alt av krydder i gryten med løk og kok opp.
Hell suppebasen og de ovnsbakte gresskar stykkene over i en mikser og miks til du har en jevn blanding.
Topp med hampfrø, spirer og ekstra krydder og nyt!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter