Vegansk søtpotetcurry

Hovedrett
45 min
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1 ss olje
1 ss fersk ingefær, revet
2 fedd hvitløk, finhakket
3 ss thai red curry
2 stk søte poteter, i terninger
1 boks kikerter
1 boks kokosmelk
2 dl vann
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 pose babyspinat
1 lime, saften av

Til servering

Lime
Koriander
Cashewnøtter
Ris

Instruksjoner

Rens og kutt det grønne.
I en middels stor panne/gryte tilsetter du olje og varmer opp ti middels. Så tilsetter du ingefær, hvitløk og rører i ca. 1 minutt. Tilsett currypaste og kok videre i ca. 1 minutt.
Så tilsetter du søtpoteter, kikerter, kokosmelk, vann, salt og pepper. Rør godt sammen og la det småputre under lokk til søtpotetene er møre.
Imens gryten godgjør seg koker du risen etter anvisning på pakken.
Når søtpotetene er møre blander du inn spinaten og tar det småputre i noen minutter til den faller sammen, smak til med lime.
Server med ris og topp med cashewnøtter og koriander.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter