Veganske kikertcookies

Baking
Antall porsjoner: 10

Ingredienser

1 ss Helios chiafrø
5 ss vann
2 ss kokossirup
1 dl Helios kokossukker
0,5 ts Helios vaniljepulver
0,75 dl smeltet Helios kokosolje
3,5 dl kikertmel
0,5 ts Helios bakepulver
1 ts Helios himalayasalt
0,5 dl hakket, vegansk sjokolade

Instruksjoner

Bland sammen chiafrø og vann.
La stå og trekke i 10 minutter.
Bland det så sammen med de øvrige ingrediensene i en skål og rør sammen til en deig.
Sett deigen inn i kjøleskapet i ca. 30-40 minutter slik at den får "satt" seg.
Varm ovnen opp til 180 grader (varmluft) eller 200 grader (vanlig ovn).
Klem kakene ut på et bakepapir ved hjelp av to teskjeer.
Bak i ovnen i ca. 12-14 minutter.
Kakene blir ikke sprø, men myke og fantastisk gode.
La kakene avkjøles og pynt eventuelt med litt siktet melis før servering.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter