Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Veganske kikertcookies
Baking
Antall porsjoner: 10
Ingredienser
Instruksjoner
1 ss Helios chiafrø
5 ss vann
2 ss kokossirup
1 dl Helios kokossukker
0,5 ts Helios vaniljepulver
0,75 dl smeltet Helios kokosolje
3,5 dl kikertmel
0,5 ts Helios bakepulver
1 ts Helios himalayasalt
0,5 dl hakket, vegansk sjokolade
Bland sammen chiafrø og vann.
La stå og trekke i 10 minutter.
Bland det så sammen med de øvrige ingrediensene i en skål og rør sammen til en deig.
Sett deigen inn i kjøleskapet i ca. 30-40 minutter slik at den får "satt" seg.
Varm ovnen opp til 180 grader (varmluft) eller 200 grader (vanlig ovn).
Klem kakene ut på et bakepapir ved hjelp av to teskjeer.
Bak i ovnen i ca. 12-14 minutter.
Kakene blir ikke sprø, men myke og fantastisk gode.
La kakene avkjøles og pynt eventuelt med litt siktet melis før servering.
Ingredienser
1 ss Helios chiafrø
5 ss vann
2 ss kokossirup
1 dl Helios kokossukker
0,5 ts Helios vaniljepulver
0,75 dl smeltet Helios kokosolje
3,5 dl kikertmel
0,5 ts Helios bakepulver
1 ts Helios himalayasalt
0,5 dl hakket, vegansk sjokolade
Instruksjoner
Bland sammen chiafrø og vann.
La stå og trekke i 10 minutter.
Bland det så sammen med de øvrige ingrediensene i en skål og rør sammen til en deig.
Sett deigen inn i kjøleskapet i ca. 30-40 minutter slik at den får "satt" seg.
Varm ovnen opp til 180 grader (varmluft) eller 200 grader (vanlig ovn).
Klem kakene ut på et bakepapir ved hjelp av to teskjeer.
Bak i ovnen i ca. 12-14 minutter.
Kakene blir ikke sprø, men myke og fantastisk gode.
La kakene avkjøles og pynt eventuelt med litt siktet melis før servering.
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Bakepulver
110 g
Helios Kokosblomstsukker
300 g
Helios Himalayasalt
180 g
Lignende oppskrifter
Vafler med lune bær
Mangodessert med kokoskrem
Peanøttsmørboller med dadler
Dessert med is, eplesyltetøy og hjemmelaget karamell
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent