Krydderkake

Baking
60 min
Antall porsjoner:
Saftig og god krydderkake! Passer perfekt på varme sommerdager. Holder seg godt i kjøleskap i 2-4 dager.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

4 dl Helios Speltmel
1 dl Helios Kokossukker
1/2 eple
1 ts nellik
2 ts Helios Ceylon kanel
2 ts Helios Kardemomme
2 ts Helios Bakepulver
1 klp salt
4 ss Helios Kokosolje
5 ss Soya yoghurt
1,5 dl havremelk eller økologisk melk

Pynt

Sukrinmelis eller melis
Helios Fiken
Helios Valnøtter

Instruksjoner

Forvarm ovnen til 175 grader.
Bland alt det tørre sammen og rasp eplet.
Tilsett deretter kokosolje, yoghurt og melk.
Bland godt sammen med mikser og hell i form (1,5 L brødform) med smurt bakepapir.
Stek i ca. 40 minutter.
Pynt med det du måtte ønske, for eksempel søte fiken mot valnøtt og melis.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter