Hasselnøttkaker med pistasj

Efterrätt
30 min
Antall porsjoner:
Hasselnøttsmør kan også brukes til bakst, disse myke småkakene topper du med pistasjnøtter.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

110 Helios Hasselnøttsmør
80 g økologisk honning
2 ss Helios Agavesirup
80 g mandelmel
50 g Helios Speltmel
1/2 ts Helios Bakepulver
Pistasjnøtter til topping

Instruksjoner

Forvarm ovnen til 180 grader
Varm forsiktig opp hasselnøttsmør, honnning og agavesirup. Når alt er godt blandet tar du kjelen av platen.
I en egen bolle blander du sammen mandelmel, speltmel og bakepulver. Hell over nøtteblandingen og bland godt sammen.
Kle ett stekebrett med bakepapir og bruk en spiseskje til å lage små kuler og fordel over brettet. Du får plass til ca 12-14 pr. brett. Trykk de lett ned og topp med grovhakkede pistasjnøtter. Stek i 8-10 minutter til de så vidt har fått litt farge. la de avkjøles på rist.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter